Dringend behoefte aan een nieuwe of vernieuwde website?

Ik bouw of vernieuw je WordPress-site, zorg voor een perfecte SEO-sterke tekst én voor opvallende kwaliteitsfoto’s.

Als het moet binnen 24 uur, ook dat nog!


1: SEO-check
Een complete en kritische check van je website op de belangrijkste SEO-items. Kort gezegd: snelheid, zoektermen, overzichtelijkheid, gebruiksvriendelijkheid, tekstkwaliteit, eventuele ‘action to call’ en de werking ‘on mobile’ worden onderzocht en beoordeeld.
Wat krijg je? Een duidelijke rapportage, waarin per item de bevindingen worden vermeld en tips worden gegeven. Zodat je per item effectieve verbeteringen kan aanbrengen om je website qua vindbaarheid te optimaliseren.
En wat kost het? Voor een complete check van je website (ongeacht de omvang ervan) en een heldere rapportage, waarmee je meteen aan de slag kan, betaal je € 46,00 excl. 21% btw. Je betaalt vooruit, binnen twee werkdagen ontvang je de rapportage.
Hoe regel je dat? Bel 06-1428 3398 of mail info@heemskerktekstentaal.nl en ik zorg voor de rest.

2: Content wordt Sterke Tekst!
Komt uit de SEO-check naar voren dat je teksten allesbehalve Sterk zijn, dat er misschien zelfs sprake is van ‘low-quality content’ zoals dat in SEO-termen zo fraai heet, of vind je sowieso, ook zonder SEO-check, dat je site qua tekst veel beter kan, dan zorg ik in no-time voor originele Sterke Tekst. Die niet alleen je vindbaarheid verbetert, maar ook je boodschap (nog) beter overbrengt. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid tekst, er zijn nu eenmaal sites die 10 keer meer tekst bevatten dan andere sites, het is onmogelijk om daar ongezien een prijs voor te noemen. Maar ik hanteer zeer vriendelijke prijzen, die al beginnen bij € 90,00 excl. 21% btw voor een bescheiden website.
Geef de naam van je website door via 06-1428 3398 of info@heemskerktekstentaal.nl en binnen één werkdag heb je een heldere prijsopgave in je mailbox, zonder enige verplichting uiteraard.

3: Resultaat onvoldoende? Verbouw je website!
Soms blijkt dat bovenstaande ingrepen onvoldoende zijn om de vindbaarheid op het gewenste niveau te brengen. Dat kan te maken hebben met de structuur van je site, de (onlogische) opbouw van menu’s, een gebrekkige leesbaarheid door verkeerde kleurtoepassingen, het ontbreken van de juiste plug-ins, gebrekkig ontworpen ‘footers’ of ‘sidebars’, verkeerde instellingen voor bijvoorbeeld een juist beeld op telefoons, etc., etc. In dat geval ontkom je er niet aan, aangenomen dat je toch de vindbaarheid van je site wilt verbeteren, om je site in de steigers te zetten voor een kleine verbouwing. Dat is vervelend omdat het tijd kost en je site even uit de lucht is, maar het grote voordeel is dat je het meteen goed en grondig kan aanpakken.
Komt uit de SEO-check naar voren dat verbouwingsmaatregelen nodig zijn of vind je zelf dat dat nodig is? En draait je website onder WordPress en onderhoud je hem zelf? Vraag dan om een scherpe ‘verbouwingsprijsopgave’, die mail ik je binnen één werkdag, zonder enige verplichting uiteraard. Overigens hoeft je site in de meeste gevallen niet eens een dag uit de lucht te zijn.
Voor alle info, gratis en vrijblijvend, bel of mail: 06-1428 3398 of info@heemskerktekstentaal.nl, ik help je graag op weg.

4: Een hele nieuwe website nodig? Ik bouw hem voor je, mét ijzersterke tekst!
Toe aan een splinternieuwe website? Ik bouw, als het moet binnen 24 uur en uiteraard mét SEO-sterke teksten, een complete website* voor je, tegen een vriendelijk tarief!
Wil je dat je website wekelijks up-to-date gehouden wordt? Dat kan, met korting. Laat je je website door mij met aansprekende, overtuigende SEO-sterke teksten vullen? Ook dat kan uiteraard, met nog meer korting. Wil je ook nog opvallende foto’s op je website hebben, professioneel, van de hoogste kwaliteit? Zelfs dat kan, en het levert nog meer korting op! Kortom: kwaliteit, compleet en tegen een scherp tarief.
Doe je het liever zelf, maar niet alleen? Ik help je graag met het bouwen van je eigen website; dat is goedkoper, je leert er veel van en, wel zo makkelijk, je kan daarna je website zelf onderhouden.
Voor alle info, gratis en vrijblijvend, bel of mail: 06-1428 3398 of info@heemskerktekstentaal.nl.

 

*Standaard WordPress-site, 4 pagina’s, evt. incl. domeinnaam voor 1 jaar, exclusief hosting, verder geen voorwaarden of kleine lettertjes!

 

Log in with your credentials

Forgot your details?