Scriptiescreening

Druk met je scriptie? Concentreer je op de inhoud, dan zorg ik met een ijzersterke redactie voor foutloze, stijlvolle taal.


 

Na wekenlang hard aan je scriptie te hebben gewerkt, ben je inhoudelijk tevreden. Maar taalkundig … Een paar alinea’s die niet lekker lopen, hier en daar een storend kromme zin, toch nog teveel taal- en stijlfouten … Je weet dat het beter kan. En beter moet, want taal die rammelt doet afbreuk aan het eindresultaat: je krijgt een lager cijfer of je scriptiebegeleider accepteert je scriptie niet eens; zonde van alle uren die je eraan hebt besteed.

Doe jezelf een plezier en lever een scriptie in die werkelijk áf is. Een perfecte scriptie die prettig leest en een professionele indruk maakt (ook nuttig als je hem later nog nodig hebt bij een sollicitatie!). Maak gebruik van Scriptiescreening: een complete, deskundige screening-met-correcties heb je al vanaf € 39,00*.

Meer informatie nodig? Neem zonder enige verplichting contact op, ik help je graag.

Heb je haast? Geen probleem, in de meeste gevallen is 24-uurs service mogelijk, zonder extra kosten. Informeer naar de mogelijkheden:

via info@heemskerktekstentaal.nl,

of direct: 06-1428 3398 (24/7).

 

 

* Prijs hangt uiteraard af van de omvang van je scriptie; je ontvangt vooraf een prijsopgave, geen verrassingen achteraf!


Iedereen verdient een fantastische tekst!

Log in with your credentials

Forgot your details?