Website

Sterke webtekst nodig? Ik lever je de perfecte tekst, altijd!                         

Heb je aan sterke tekst niet genoeg?

Ik (ver)bouw je WordPress-website en zorg voor ijzersterke tekst én professionele foto’s. Snel en tegen een zeer vriendelijk tarief!

Voor alle info, zonder verplichtingen, klik hier.

Bijvoorbeeld: gebouwd en in 2021 opgeleverd:

www.ingedingen.nl

website bouwen


Je website bepaalt voor een belangrijk deel de indruk die (potentiële) klanten van je bedrijf krijgen.

Een sterke webtekst houdt je bezoekers vast. Op je homepage, maar uiteraard ook op de rest van je website, moet je webtekst overtuigen. Doorklikken is makkelijk, ook de concurrent heeft een website, en je krijgt maar één kans voor een eerste indruk, die moet dus meteen raak zijn.

Daar zorg ik voor.

Met een originele, aansprekende webtekst, op maat gemaakt voor jouw bedrijf, voor jouw aanbod en voor jouw doelgroep. Tekst die opvalt en er om te beginnen al voor zorgt dat je website wordt gevonden. Om daarna de bezoekers van je website vast te houden, te overtuigen en enthousiast te maken voor wat jij en je bedrijf te bieden hebben.

Ook Google waardeert sterke tekst: je vindbaarheid hangt steeds meer af van de vraag of je je potentiële websitebezoeker goede, heldere informatie geeft; het simpel volproppen van je tekst met “keywords” heeft een averechts effect.

Neem vrijblijvend contact op voor informatie, voorbeelden en referenties.

Een paar reacties van klanten op geleverde webteksten:

  • De welkomstpagina (home) heb ik aangepast met jouw suggestie, waarvoor dank.

  • Nieuwe website is in de lucht:  Met dank aan @heemskerktekst voor de mooie teksten! (via Twitter)

  • Hoi Hans, Wederom: heel erg bedankt: ik heb gelijk alle wijzigingen/feedback van jou weer verwerkt. Klus is weer geklaard dus;)

  • Hallo Hans, Hartstikke TOP zoals je de tekst hebt aangepast, een dikke pluim!!! Ik heb de website inmiddels, met jouw teksten, aangepast.


Iedereen verdient een fantastische tekst!

Log in with your credentials

Forgot your details?